Administratie

U kunt het verwerken van uw complete administratie aan ons uitbestedenHierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening, op de manier zoals u dat wilt.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de administratie verwerkt. Dit kan met behulp van Exact Online, via uw eigen pakket, maar het is ook mogelijk via ons het pakket aan te schaffen.

Exact Online

Het makkelijke en complete online boekhoud programma voor het MKB. Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow, nu en in de toekomst. Een onderneming die deze zaken op orde heeft, kan weloverwogen beslissingen nemen.
 

Wilt u meer grip op uw financiën? Met Exact Online kunt u rekenen op een betrouwbare, veilige en een eenvoudige financiële administratie. U hoeft nauwelijks te investeren; u betaalt alleen maandelijkse abonnementskosten. Bovendien hoeft u zich niet bezig te houden met beheertaken, zoals het installeren van updates. Uw administratie wordt op beveiligde servers opgeslagen en er worden back-ups gemaakt. Samenwerking met ons kantoor gaat erg gemakkelijk, via internet kunt u in dezelfde financiële administratie werken. In overleg met ons kantoor bepaalt u zelf de taakverdeling.

De voordelen in het kort

  • Beter inzicht in uw omzet en kosten dankzij handige rapportage mogelijkhedenexact
  • Boekhouden waar u wilt; op kantoor, thuis of bij ons op kantoor
  • Direct klaar voor gebruik, geen installatie en altijd up-to-date
  • Via internet makkelijk samenwerken met ons kantoor
  • Laag maandbedrag, inclusief online- en telefonische- support
  • Uw administratie wordt veilig opgeslagen

Kijk voor meer informatie op www.exactonline.nl, bekijk de online demonstratie of neem direct een gratis proefabonnement waarmee u Exact Online 30 dagen kunt proberen.